OM FONDER DIREKT

Fonder Direkt er en plattform som produseres av Nyhetsbyrån Direkts fondsredaksjon der du kan finne informasjon, lese nyheter og ta del i kommunikasjon om fond.

FORMÅL

Vi vil gi inspirasjon, innsikt og motivasjon for private investorer til å ta kontroll over sine investeringsbeslutninger, og bygge trygghet i investeringsvalg.

HVORDAN VI ARBEIDER

Fonder Direkt arbeider tett med partnere i fondsbransjen for å tilby nyheter i både video- og skriftformat. Vårt redaksjonelle arbeid skal hjelpe og oppmuntre mennesker til å lære mer om fondsmarkedet. Vi gir også gi innsikt med vår “investeringsutdanningsseksjon”, der man kan lære seg alt fra det grunnleggende om investeringer til mer kompliserte emner.

Vi arbeider tett med våre partnere for å tilby relevant og aktuelt videoinnhold, inkludert intervjuer om enkeltfond, sektorer, tema, kvartalsoppdateringer, markedsutsikter osv., med bruk av vårt omfattende og høykvalitets videostudio.

Våre dyktige og høyt ansette journalister arbeider hardt for å skape relevant innhold, med informasjon og nyheter via meldinger og artikler. Fonder Direkt arbeider med mange andre plattformer for å distribuere denne informasjonen og kommunikasjonen med et større publikum i både Sverige og Norge. Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål eller forslag på: fondredaktionen@direkt.se

BLI EN PARTNER

Om du representerer et fondsselskap, kapitalforvalter eller formueforvalter/private banking-selskap og vil diskutere et mulig partnerskap med oss, vennligst ta kontakt på: fondredaktionen@direkt.se

Amundi Referens

Dekningen som Direkt har hjulpet oss med å produsere i svenske finansmedier har overgått mine forventninger. Direkts produksjon har en effekt. Fondsnyhetene de skriver om er med en vinkling som fanger interesse. Nivået på ekspertisen til journalistene gjør det mulig å sette opp intervjuer om sofistikerte finansielle temaer.

Jeg er en svært fornøyd kunde av deres tjenester, som er unike i Sverige og Norge.

David Anthony Carenco — ODDO BHF

DISCLAIMER & ANSVARSFRASKRIVELSE

Fonder Direkt tar ikke ansvar for tap som kan oppstå som et resultat av investeringer basert på enhver diskusjon, nyhet eller intervju på Fonder Direkt. Alle investeringer er tilknyttet risiko. Fonder Direkt gir ingen råd eller investeringsforslag. Nyhetsbyrån Direkts sjefsredaktør Lars Östlund er i siste instans ansvarlig for innholdet på fonderdirekt.no