• OPPDRAGSARTIKKEL

Skagen Fondene: Slik håndterer du rystelser i aksjemarkedet

(Fonder Direkt) At børsen beveger seg opp og ned er normalt, men likevel innebærer nedganger ofte ubehag for investorer.

I et innlegg på sin hjemmesiden tipser fondsforvalteren Skagen Fondene om hva som er verdt å tenke på når børsene svinger og fondsandelsverdien faller.

For eksempel løftes verdien av månedlig sparing og å beholde roen, ettersom spareren da delvis får en god gjennomsnittspris på fondsandelene, samtidig som man unngår å gjøre den vanlige feilen som er å selge i urolige tider for deretter å kjøpe når det allerede har snudd opp.

Les mer hos Skagen Fondene.


Tjenesten Fonder Direkt er produsert av Nyhetsbyrån Direkts fondsredaksjon, som er frikoblet fra Direkts øvrige redaksjon. Materialet kan vara finansiert og produsert etter avtale med en ekstern part, og i så tilfelle markert på "Oppdragsartikkel" over rubrikken.


TAGGER