Lazard:Nytt obligasjonsfond vil dra nytte av fundamentale forhold i skandinavia

OSLO (Fond Direkt) Kapitalforvalteren Lazard har lansert et obligasjonsfond med fokus på skandinaviske verdipapirer, for å få tilgang til regionens “eksepsjonelle økonomiske fundamentale forhold”.

Det skriver bransjenettstedet Funds Europe.

Fondet heter Lazard Scandinavian High Quality Bond og sies å investere i obligasjoner med både høy kredittvurdering og likviditet. Både skandinaviske og globale obligasjoner dominert i skandinaviske valutaer er relevante for investeringer.

Forvalterne er Michael Weidner og Daniel Herdt, som er en del av Lazards forvalterteam for “fixed income” i Europa.

“De grunnleggende fundamentale forholdene i de skandinaviske økonomiene er eksepsjonelle, og obligasjonene har i mange år hatt en stabil avkastning. Kombinasjonen av attraktiv avkastning, høy kredittvurdering, likviditet og diversifisering appellerer til investorer - spesielt i tider med geopolitisk risiko og historisk lave eller negative renter”, sier Miachel Weidner.

Fondets andelsklasse EA Dist EUR har et innskuddsnivå på 500 kroner og et administrasjonsgebyr på 0,58 prosent. I tillegg er det en startavgift på tre prosent og en avgift på to prosent når investorer vil selge sine andeler i fondet, ifølge Funds Europe.


Tjenesten Fonder Direkt er produsert av Nyhetsbyrån Direkts fondsredaksjon, som er frikoblet fra Direkts øvrige redaksjon. Materialet kan vara finansiert og produsert etter avtale med en ekstern part, og i så tilfelle markert på "Oppdragsartikkel" over rubrikken.


TAGGER