Goldman Sachs: Lister et antall USA-aksjer for den lansiktige

Oslo (Fond Direkt) Amerikanske aksjer har fortsatt potensial, men forsiktighet er å anbefale på grunn av det volatile markedet.

Det mener Goldman Sachs, rapporterer Nyhetsbyrået Direkt.

Investeringsbanken har valgt en rekke egnede amerikanske aksjer for investorer som ønsker å holde risikoen nede.

“Investorer bør eie selskaper med kvalitetsegenskaper. Vi anbefaler at investorer gjør sine porteføljer mer defensive,” skriver Goldman Sachs strateger, Bloomberg News.

I utvalget har Goldman Sachs vært på utkikk etter aksjer som fortsatt vil bli omsatt til en premie på mindre enn 10 prosent sammenlignet med den historiske medianen, selv om resultatene vil reduseres betydelig.

Andre utvalgsfaktorer har vært en sterk balanse, et avkastning som er høyere enn null og begrenset popularitet blant hedgefondene.

Blant aksjene Goldman Sachs valgt for den forsiktige porteføljen er Fedex, KLA-Tencor, UPS, Walgreens, IBM, Essex Porperty Trust, Amerisource Bergen, Tyson Foods, CH Robinson og Altria.


Tjenesten Fonder Direkt er produsert av Nyhetsbyrån Direkts fondsredaksjon, som er frikoblet fra Direkts øvrige redaksjon. Materialet kan vara finansiert og produsert etter avtale med en ekstern part, og i så tilfelle markert på "Oppdragsartikkel" over rubrikken.


TAGGER