Franklin Templeton: baksmell FAANG bra for europeiske aksjer

OSLO (Fondene TDN Direkt) Investorer begynner å gå lei av de hete amerikanske teknologiaksjer etter svake rapporter fra selskaper som Facebook, Twitter og Netflix. Denne “Faangover” er samtidig gode nyheter for europeiske aksjer.

Det mener kapitalforvalteren Franklin Templeton.

“Om korreksjonen i amerikanske teknologiaksjer drar ned amerikanske aksjemarkeder utgjør europeiske aksjer verdsettinger som kommer til å stå imot tapet”, sier deres aksjestrategsjef Dylan Ball til Bloomberg News.

Han sier Franklin Templetons vurdering er at en global resesjon et par år frem i tid.

“Det finnes penger å tjene før vi får en ny resesjon og vi tror at de pengene tjenes i Europa”, sier Dylan Ball.


Tjenesten Fonder Direkt er produsert av Nyhetsbyrån Direkts fondsredaksjon, som er frikoblet fra Direkts øvrige redaksjon. Materialet kan vara finansiert og produsert etter avtale med en ekstern part, og i så tilfelle markert på "Oppdragsartikkel" over rubrikken.


TAGGER