Hållbarhetsssnakk med hvitvaskingseksperten Martin Nordh

I dagens episode av Hållbarhetssnakk intervjuer vi Martin Nordh som er ekspert på tiltak mot finansielle rettsbrudd. Vi fokuserer fremfor alt på hvitvasking og prater blant annet om hvorfor forutsetningene for hvitvasking har endret seg.


FD Akademi finne også som podcast

FD Akademi tilbyr utdanning og innsikt i finansielle termer, temaer og temaer relatert til fond og andre finansielle investeringsprodukter. FD Akademi ønsker å bryte barrierer når det gjelder finans, og gi alle muligheten til å lære seg mer om mulighetene med innholdet vårt. Det har aldri vært viktigere å kunne ta kontroll over sine økonomiske beslutninger, og FD Akademi, sammen med Fonder Direkt, vil gi den informasjonen du trenger for å gjøre dette.

FD Akademi er en helt uavhengig tjeneste som inngår i Fonder Direkt, som igjen er en del av Nyhetsbyrån Direkt.