Hållbarhetssnakk med ESG-analytikern Anita Lindberg

I tredje episode av Hållbarhetssnakktreffer Kajsa ESG-analytikern Anita Lindberg og får hjelp til å utrede hva som egentlig menes med sosial bærkraft.

Dessuten får vi rede på hvordan fondsforvalteren gjør “ESG-screenings”


FD Akademi tilbyr utdanning og innsikt i finansielle termer, temaer og temaer relatert til fond og andre finansielle investeringsprodukter. FD Akademi ønsker å bryte barrierer når det gjelder finans, og gi alle muligheten til å lære seg mer om mulighetene med innholdet vårt. Det har aldri vært viktigere å kunne ta kontroll over sine økonomiske beslutninger, og FD Akademi, sammen med Fonder Direkt, vil gi den informasjonen du trenger for å gjøre dette.

FD Akademi er en helt uavhengig tjeneste som inngår i Fonder Direkt, som igjen er en del av Nyhetsbyrån Direkt.