I Hållbarhetssnakk med klimaentrepenøren Ingmar Rentzhog

I Andre avsnitt av Hållbarhetssnakk fikk vi besøk av Ingmar Rentzhog, grunderen av We Dont Have Any Time. Vi pratet blant annet om hvordan finansbransjen arbeider med bærekraft og hvorfor bærekraft er i fokuset om dagen.


FD Akademi tilbyr utdanning og innsikt i finansielle termer, temaer og temaer relatert til fond og andre finansielle investeringsprodukter. FD Akademi ønsker å bryte barrierer når det gjelder finans, og gi alle muligheten til å lære seg mer om mulighetene med innholdet vårt. Det har aldri vært viktigere å kunne ta kontroll over sine økonomiske beslutninger, og FD Akademi, sammen med Fonder Direkt, vil gi den informasjonen du trenger for å gjøre dette.

FD Akademi er en helt uavhengig tjeneste som inngår i Fonder Direkt, som igjen er en del av Nyhetsbyrån Direkt.